HVG állásbörze - van értelme Szolnokról felutaznom?
Tárgytalan mert tegnap és ma volt. Van értelme, nem csak hr van kint (bár nem tudom azzal mi a bajod?) de csak akkor van értelme ha van vagy hamarosan lesz egy normális diplomád valamint van használható nyelvtudásod.
Konkrétan nem ott fognak felvételiztetni, hanem ott csak meg tudsz ismerkedni a cégekkel, hogy tudd hova és milyen pozícióra pályázhatsz. Rájössz melyik szimpatikus, melyik nem.
Második: van regem.
Most azonnal kocsiba tudok pattanni. De így inkább nem.
első: erre gondoltam amúgy
"György egy szoftverfejlesztői állással távozott a rendezvényről. Ma már a Nokia Networks budapesti kutatás-fejlesztési részlegénél dolgozik. "
Szóval ez akkor kamu.
Ez akár igaz is lehet, a Nokia hálóval kapkod a fejlesztők után, olyannyira, hogy félmillió forint "belépési bónusz"-t fizetnek annak, aki hajlandó ott dolgozni. Engem is megtaláltak már ezzel a "kihagyhatatlan" ajánlattal. Fűt-fát felvesznek, aki tud írni 2 sor programkódot.
Első voltam.
Diplomám nincs de 3 nyelvet beszélek jól (angolból van nyelvvizsgám) de németből meg oroszból sem adnak el.
Programot meg írok nekik C#, Java nyelven, igaz csak ilyen egyszerűbbeket tudok, nem komplett rendszert kifejleszteni.
Nokia létezik még 2016-ban egyáltalán? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!