Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » HVG állásbörze - van értelme...

HVG állásbörze - van értelme Szolnokról felutaznom?

Figyelt kérdés
Ott tényleg szakemberekkel beszélhetek és nem agyonfestett HR-es kis csajokkal? És tényleg állásajánlattal jöhetek el onnan?

2016. márc. 3. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne telefon készülékre gondolj hanem arra a hatalmas rendszerre aminek köszönhetően szinte bárhonnan a világban bárhova telefonálhatsz manapság, szóval ami a két telefon készülék között van. A mobil hálózati forgalom igen nagy része Nokia és Ericsson által fejlesztett hálózati eszközökön illetve szintén általuk fejlesztett szoftvereken megy az egész világon. Persze mellettük ott van a Huawei és még néhány kisebb nagyobb cég is.
2016. márc. 3. 15:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha van nyelvtudásod és programozási képességed akkor lehet, hogy érdemes lett volna.

De remélem nem úgy vagy vele, hogy mindegy mi csak legyen már valami munka. Mert az látszik rajtad és nem valami vonzó.

2016. márc. 3. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen, az NSN kábé mindenkit befog kódolni :D

Jó cég egyébként, ha szeretsz és tudsz is programozni, akkor uccu neki, sok sikert.

Ja és igen, ez nem "az" a Nokia, amelyikre te gondolsz...

2016. márc. 3. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk úgy, hogy inkább képviselővel. Én csak kiscsajokkal találkoztam, akik infót adtak, meg mosolyogtak. Vannak előadások, de hamar betellnek a helyek.

Ja és csak diplomával éri meg elmenni. Engem le sem sz.rtak papír nélkül.

2016. márc. 3. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Mikor lesz már vége annak Magyarországon, hogy csak a papír számít? Van mérnök info ismerősöm, de én segítettem neki belőni az otthoni linux szervert. :D

szvsz nagyon nem tartom jónak, hogy így szelektálnak.

2016. márc. 4. 08:29
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Én mindenféle gondolkodás nélkül bekamuznám, a közszféra kivételével hol ellenőrzik tüzetesen? Szerintem kb sehol.
2016. márc. 4. 08:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs sok értelme az állásbörzéknek, csak kezdők számára. Én a közelben lakom és egyszer elmentem. Tényleg egy halom anyagot kaptam, de ugyanazt, amit a neten is elolvashatok. Kiöltözve kell menni, mintha interjúra mennél, de a tömegben nehéz úgy sodródni, és én jobb néven veszem, ha egy felvételi jellegű szűrés nem úgy zajlik, hogy mögöttem áll a sor. Ha meg épp van állásod, sanszos, hogy a főnököd ott áll a cég standjánál, és megnéz, hogy mit keresel ott. :) Én mindig neten kerestem és találtam munkahelyet.
2016. márc. 5. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!