Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Cane Corso vagy Husky?

Cane Corso vagy Husky?

Figyelt kérdés
Mind kettő faj nagyon tetszik, nem első kutyának lennének. Előtte 11 évig egy németjuhászom volt, illetve egy csau, tehát tudom mi az a mozgásigyén, illetve az öntörvényűség. Az érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata, története van róluk? Mit kell róluk tudni? Melyiket ajánljátok egy több generációs családba? Tehát van idős és kisebb is. Köszönöm előre is!

2016. máj. 7. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem küllemre (de ez kevésbé mérvadó) husky, viszont temperamentumra főleg, ha kisebb gyerek van inkább cane corso. A corso talán egy kicsit nyugisabb, de vele is sokat kell mozogni. A husky szerintem a világból is kimenne (főleg télen), viszont nyáron nem célszerű túlterhelni, mivel nem ehhez az klímához "találták ki". Szerintem próbálj meg az alomból egy kicsit nyugisabb kutyát választani ha husky a többi meg nevelés kérdése:) Beszéljetek össze a családdal, hogy ki melyiket látná szivesebben:) Minde kettő alkalmazkodik, ha kell lakás kutya, ha kell udvaron is elvan sok foglalkozással. És sok boldogságot a leendő kutyihoz:)
2016. máj. 7. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit vársz el a kutyától? Ha elvárás az, hogy házat is őrizzen, a huskyt felejtsd el. A németjuci tapasztalat a huskyhoz kevés, a chow-chow már alakul.
2016. máj. 7. 20:14
 3/3 anonim válasza:

Cane corso

Gyerekek mellé idősek mellé tökéletes

Egyszerűen megérti az embert.

2016. aug. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!