Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Cane corso? Mennyire elterjedt...

Cane corso? Mennyire elterjedt? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Láttam egy videót a cane corsorol , és meglepődtem, mert nem ismertem ezt a fajt. Mit tudtok róla? Mennyire nagy a keresete?
2016. máj. 7. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek ilyen kutyája van. Nagyon jó házörző, megbízható, hűséges, tanítható. Izmos. A gyerekeket szereti, az idegeneket nem. :D
2016. máj. 7. 10:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 7 hónapos kölyök Corsom. Igazi tündérbogár. Nagyon okos, engedelmes, tanulékony. Nekünk kinti-benti kutya, de soha semmit nem tett tönkre, és a szobatisztaság is 1-2 hét alatt meglett (panelban kezdtünk vele 9. emeleten). Viszont a korai szocializáció nagyon fontos, nagyon sok antiszoc Corso van. Elég dominánsak tudnak lenni. Lehet én fogtam ki egy jófej nem domináns kutyát, de nekem nagyon könnyű dolgom van vele. 3 hónapos kortól oviba jártunk, most kezdtük az alapfokot, ő a mintadiák :). A legfontosabb a következetesség! Hogy mennyire elterjedt azt nem tudom, amikor kiválasztottam, hogy nekem ilyen fajta kell, akkor azt hittem ritka, de rá kellett jönnöm, hogy már elég elterjedt. Sajnos, lehet hogy ez a fajta lesz az új divat a staffik helyett (remélem nem).
2016. máj. 7. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!