Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border collie csere?

Border collie csere?

Figyelt kérdés

Van egy 11 hónapos border collie szuka kutyusom, akit bár nagyon szeretek, az utóbbi időben egyre gyakrabban gondolkodom rajta, hogy talán más helyen jobb dolga lenne..nem arról van szó, hogy verjük,vagy nem adunk neki enni, mert ez nem igaz. A legjobb minőségű tápot kapja, külön főzünk neki sokszor, amikor csak tehetem sétálni viszem, de úgy érzem ez nem elég. Borzasztóan megbántam, hogy ezt a fajtát választottam, mert napközben reggel 7-től délután 3-ig egyedül van itthon, és bár van egy másik 6 éves keverék kutyánk, a border elszeparáltan egy kb. 10 négyzetméteres elkerített kennelben van addíg (ahol persze van háza, játékai, friss vize, stb..) Tudom-tudom, óriási felelőtlenség volt ez tőlem, kövezzetek meg, nagyon mérges vagyok én magamra is, de úgy érzem, nem tudok eleget foglalkozni vele, amennyit ő igényelne..ebből fakadóan jópárszor okozott már galibát a kertben, rágott szét dolgokat, amiért a család többi tagja is nagyon megbánta a bordert, bár mind nagyon szeretjük, én mégis sajnálom..

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes lenne eladnom, vagy lecserélni egy kevesebb foglalkozást igénylő kutyára? Magával az eltartással nincs probléma, igyekszünk mindent megadni neki, épp csak az a plusz foglalkozás és figyelem hiányzik, amit egy border igényelne :S

Úgy gondoltam, hamarosan elmegyek vele kutyasuliba is hátha változik valami...

2010. ápr. 7. 21:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi ez a divatozgatas?Nem tetszhet neki egyszeruen?Betegek vagytok ezzel a divatozgatassal....
2011. aug. 30. 11:14
 22/22 anonim válasza:
hát hidd el ha nem cseréled el kb olyan 14 évig fog élni a mien 7 éves
2013. dec. 6. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!