Menhelyről vagy sintértepről hozzunk kutyát?
Sintértelepről sokkal könnyebben kiadnak kutyát,nem kukacoskodnak annyit, mint menhelyen. Viszont sokkal kevesebb információjuk van egy-egy kutya viselkedéséről, pl. más kutyákkal hogy jön ki, bírja e a macskát, gyereket...
De én amondó vagyok, hogy ha probléma van, akkor azt majd gazdiként kikezeled :)
Nekem sintértelepes kutyám van, felnőttként hoztam el, eleinte nagyon durva meg erőszakos volt más kutyákkal. SENKI nem tanította meg előtte, hogyan kéne viselkedni, nem volt rendesen szocializálva. Én vittem mindenhová, megneveltem, sokat jártunk kutyák közé, tiltottam minden nekem nem tetsző megnyilvánulását. Mára szinte mintakutya lett :)
Ugyanakkor sok ismerősöm ugyanarról a sintértelepről hozott kutyát és semmi gond nem volt soha velük, csak én fogtam ki egy harcias kis dögöt :D
#8 a menhelyen egy ugyan ilyen kutyán akadt meg a szemem 😍
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!