A Ti kutyátok szereti a Pedigree Denta Stix-et?
Figyelt kérdés
Én heti 1x-2x szoktam nekik adni és egy kivételével mind szereti. :) örömmel rágcsálják2016. ápr. 9. 22:58
1/9 anonim válasza:
Az én tacsim semmilyen kutyakaját nem evett meg életében, kivéve a denta stix-et. Azt nekem is örömmel rágcsálta. Szóval válaszolva kérdésedre, IGEN.
3/9 anonim válasza:
Szereti, de már nem szoktam venni, mert a Dentisan sokkal jobb, az valóban tisztítja a fogait.
4/9 elwera válasza:
Kipróbálás szinten vettem régen, persze imádták, de a kisebbik kihányta és ezért nem vettem többet. Aztán volt hogy az állatorvos adott ajándékba, oda adtam nekik, de a kicsi azt is kihányta. Szóval neki valamiért nem jó. Aztán úgy döntöttem, hogy inkább akkor nem veszek nekik. Kapnak helyette csontot.
5/9 anonim válasza:
A kutyám szereti a denta stixet, én meg a kutyámat, úgyhogy nem adok neki ilyen hulladékot. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tudom, hogy gagyi, de nem hinném hogy heti 1x-2x bajt okozna. Egyébként ők is kapnak ilyen füstölt cuccokat pl. köröm, velőscsont, disznófül, kölyköknek marhaporc stb. :)
2016. ápr. 10. 09:13
7/9 anonim válasza:
Mieink fosnak tőle.
Szóval hiába szeretik,nem kapnak.
8/9 anonim válasza:
Igen. Bár én kutyám mindent megeszik :D
9/9 anonim válasza:
Igen nagyon szereti az en kis kutyam minden nap meg kapja a vacsoraja utan mar 10 eves es soha sem volt neki fog koje szoval igen is hassznos a denta stic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!