Westie vagy Yorkie?
Melyik és miért?
A férjem westiet akar,szerinte a Yorkie egy patkány;de én Yorkie mániás vagyok persze a Westie is cuki ,de nekem annyira nem a legjobb fajta,nekem nem annyira tetszik.
Én mindkettőt tartok jelenleg is. A férjednek nincs igaza!
Ugyanúgy pörgős terrier mind a kettő. Igénylik a sétát,futkározást és a játékot. Gyorsan tanulnak mind a ketten.
A lét fajta közül mindkettőből lehet jatek babát csinálni...
Érdekes, hiszen mindkettő terrier, hasonló természettel.
A férjedet sajnos nem tudjuk meggyőzni, de ha semmiképpen nem akar yorkie-t, nem érdemes ráerőltetni, nehogy a kutya lássa kárát.
Igaz :)
Szerinte egy Yorkie nem kutya hanem egy patkány,a Westie neki már kutya.
Mondjuk mondta hogy nèmet juhászt,na jó szó sem lehet róla!Aztán mivel a kollegájának van egy Westie-e az tetszik neki mondta,legyen az.De nekem nem a Westie a szívem csücske nem igazán tetszik,meg sok az alllergiás egyed,tudom jó tenyésztõ kérdése;de utána nem szeretnénk neki a legdrágább legjobb minõségū kaját venni :)
Hát nem tudom melyik legyen ,még jöhetnek a válaszok :D
A yorkira is igaz, ami a westire - hogy sok az allergiás, stb. Mindkettőt nagyon meg kell nézni, honnan veszitek.
Amúgy nekem a német juhász volt a legnyerőbb eddig :) De hát nekem alapvetően a nagykutyák és munkakutyák szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!