Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik az a kutya amit sosem...

Melyik az a kutya amit sosem vennétek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 21:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
nincs ilyen...minden kutya szeretni való.
2010. ápr. 5. 21:10
 2/18 A kérdező kommentje:
szerintem is,elfelejtettem hogy miért?(ha van)
2010. ápr. 5. 21:11
 3/18 anonim ***** válasza:
18%
Hát...Rotit,meg ilyen nagy harcikutyákat soha!
2010. ápr. 5. 21:12
 4/18 anonim ***** válasza:
13%
mopszot. mert szerintem olyan csúúnya szegényke.
2010. ápr. 5. 21:13
 5/18 Akiteki ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen kutya van. Azt tudom, hogy milyet vennék, az összes többit nem. Vagy nem tetszik, vagy nem nekem való.
2010. ápr. 5. 21:14
 6/18 anonim ***** válasza:
23%
Mopszot nem vennék. Nem tetszik a pofája, röfögnek. Olyan mint egy malac :S Ha malacot akarok tartani akkor azt veszek ha kutyát akkor meg nem mopszot :)
2010. ápr. 5. 21:15
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
A természetellenes kinézetűek, akik emiatt különböző problémákkal küzdenek, azok a faják, akik soha nem lesznek igazán engdelmesek, mert túl makacsak vagy túl erős a vadászösztönük, a túl domináns kutyákat, mert nem szeretnék állandóan a vezérségért küzdeni. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem pl. az agarakat vagy a staffordshire terriereket, de nem hozzámvalóak, nem hiszem, hogy boldogan együtt tudnék élni velük. A természetelleneseket meg azért nem venném, mert hülyeségnek tartom, hogy olyan fajtákat próbálnak mesterségesen életben tartani, amik már szülni sem tudnak maguktól és nem szeretném ezt támogatni.
2010. ápr. 5. 21:16
 8/18 anonim ***** válasza:
64%

Sok ilyen van! A szobacirkálókat nem szeretem, nemtudom miért. Nekem a kutya legyen akkora és olyan mint egy kutya.

Csak hogy fajtákat is írjak: csivava, bichonok, yorki, westie..

2010. ápr. 5. 21:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan kutyákat nem vennék, akik nem hozzám valóak. Egyébként minden kutyát szeretek. :) Pl.: A kínai kopaszkutya, yorkie, brüsszeli griffon. Elnézem őket, de nem kellenének.
2010. ápr. 5. 21:25
 10/18 anonim ***** válasza:
71%

Én olyan pici kutyákat nem vennék soha. Mi is az, a csivava? Ami pl. Paris Hiltonnak is volt, ilyen kis kutya ami elfér a kezedben.

Azért nem vennék soha ilyet, mert félnék, hogy rálépek vagy összetöröm szegényt. Meg nem is tudom mire jó, mert ha simogatni akarom és játszani vele akkor egy macska többet ér, viszont a házat őrizni csak nagyobb kutyával lehet hatékonyan.

Én a nagyobb kutyákat szeretem, ezért yorkit se vennék soha, nem is tetszik.

2010. ápr. 5. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!