Nem gond ha napi egyszer etetem csak? Hogyan szoktassuk át?
A kutyám 11 hónapos, most eszik reggel és este, jobban mondva én kirakom elé reggel is, ahogy látom rajta, hogy elmegy és nem éhes, elrakom, tehát nincs előtte egész nap. Rengeteget mozog, séta van, játék is, sok rohangálás is.
Tápot eszik, viszont reggel van, hogy bele sem szagol, max 3 falatot eszik, este viszont az egészet megeszi, bár sajnos mindig is rossz evő volt.
Azon gondolkodtam, hogy ha reggel már egyáltalán ki sem raknám, hanem csak este adnék neki enni, akkor azzal nem tennék rosszat?
Tudom, hogy ő nem ember, de valahogy mégis az van a fejemben, hogy napi egyszeri kaja kevés, bár sokan etetnek így, nálunk mégis mindenki a reggeli-esti etetésre esküszik.
Illetve hogyan vezessem ezt be? Holnaptól ne adjak neki reggel semmit vagy ebben is kell valami fokozatosság?
Köszi minden választ!
„„ Párizsit, felvágottakat nem adunk a kutyának. Nem az ő gyomruknak való.””
Csakis müzlit?
Mi a gond a párizsival vagy a felvágottal?
Nem a kutyának való????
Na megyek innen mert ez mán olyan blikk szinvonal.
Köszi a válaszokat!
Tényleg valószínűleg nem igényli már, egyébként nálunk is ez a macskás helyzet van, hogy a cica kap, és így úgy gondoltam, hogy a kutyának is adok, de feleslegesen, hisz nem eszi meg már pár hete, de csak most értem el addig, hogy meg is értsem, miért:D
Ja és nyilván nem adok neki csokit, amit itt az egyik válaszoló írt, párizsit is csak max jutifalatnak, de inkább virslikarikát. Sőt nem is nasizik csak úgy, mert akkor este sem hajlandó enni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!