Nagyon megíjedtem, ilyet még nem léáttam? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Sziasztok a kutyánk emlőrákos,az orvos azt mondta menthetetlen..ma kint voltam az udvaron,és a kutyánk elment pisilni,aztán meg kakálni,és mikor végezte nem széklet távozott belőle ,hanem vér! Ömlött belőle,piros,bordós színű,vérszagú,kicsit ürülékszagú,is a legyek,pár másodperccel később el lepték,enni keveset,de eszik ,inni is iszik,de nincs jól. Mitől lehetett ez ui: A hasa már egy jó ideje puffadtabb..hogy mennyit kakál,és milyet azt nem tudom. Tegnap ezt láttam..2016. ápr. 6. 00:02
1/13 anonim válasza:
Sajnos, ez arra enged következtetni, hogy hasi áttétei vannak, átterjedhetett a rák a vastagbelére. Nem sok lehet már hátra szegénynek, reméljük, hogy szép csendesen, fájdalom nélkül el fog aludni.
2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem ezt a kutyát,nehezen engedem el...sajnos azt hittük,hogy csak cisztás a hanyagságunk eredménye..
2016. ápr. 6. 00:09
3/13 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval, sajnos nagyon valószínű, hogy áttétje van és mivel már ilyen súlyos tüneteket produkál, ezért nem hiszem, hogy sok lehet neki hátra.
Nagyon sajnálom.
4/13 A kérdező kommentje:
A mellében,ahol a nagyon daganat van a tályog körül a bőre fekete az azt jelenti,hogy rohad?
2016. ápr. 6. 00:33
5/13 anonim válasza:
Elaltatnám, hogy fájdalommentesen távozhasson és ne szenvedjen tovább. Ezt csak szenvedés számára.
6/13 anonim válasza:
Miért nem altatod el? Ez nem szeretet, hanem állatkínzás.
7/13 anonim válasza:
Egész biztos, hogy már nincs sok neki hátra, azt az időt azonban szenvedéssel és fájdalommal tölti. Attól, hogy nem sír egyfolytában és eszik-iszik néha még nem jelenti azt, hogy jól van, valószínűleg nagyon szenved.
Minél előbb vidd el orvoshoz és altattasd el, ha igazán szereted.
Ha pedig kétségeid vannak, ezt a cikket midenképpen olvasd el:
8/13 anonim válasza:
Kérlek ne engedd, hogy tovább szenvedjen, hívjátok ki a dokit, és adjon neki egy injekciót, ami segít elkísérni az örök vadászmezőkre. Meggyógyítani nem lehet, már végstádiumban van, csak szenved szegény. Sajnálom.
9/13 anonim válasza:
Azonnal vinném altatni. Elhiszem, hogy szereted, és nehezen engeded el, de ez már nem élet, csak szenvedés.
10/13 anonim válasza:
Mutasd meg másik orvosnak is.Ha ő is ugyanezt a diagnózist mondja,altassátok el szegény kutyát.
Pokoli fájdalmai lehetnek.Ha sajnálod elaltatni ilyen esetben,az már nem szeretet,hanem önzés.
Te szeretnél ilyen állapotban élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!