Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vettél már innen kutyát?

Vettél már innen kutyát?

Figyelt kérdés
expressz.hu
2010. ápr. 5. 16:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
36%
igen. egy kínai kopaszkutyát... utánna el is ajándékoztuk, mert rossz nevelésben volt részesítése, állandóan elszökött, mindent összerágott.. tudom, erre lett volna megoldás, de mivel nem volt sok időm, ezért egy hozzáértő, kutyaszerető szakembernek adtam, aki megnevelte, és most boldogan él:)
2010. ápr. 5. 16:59
 2/22 A kérdező kommentje:
Az a lényeg hogy jó helyre ment. :D
2010. ápr. 5. 17:03
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Kedves első! Nem tudom mire számítottál. Ott az emberek 90%-a szaporító. Van egy két tenyésztő is aki ott hirdet, de ritka. És nem volt szép tőled, hogy miután "gyári hibás" kutyát megvetted lepasszoltad, mondván hogy nincs időd rá foglalkozni. Talán jó helyről kellett volna venni, vagy nem magadhoz venni az állatot. Nem tudom mit szóltál volna,ha a szüleid egy hónap után örökbe adtak volna mert nem úgy viselkedtél ahogy várták.
2010. ápr. 5. 17:08
 4/22 anonim ***** válasza:
72%

Az is érdekelne,hogy azon a bizonyos "jó helyen"nem egy szaporítónál van-e az állat.

Hallottunk már hasonlót többször,ugyebár...

2010. ápr. 5. 17:14
 5/22 A kérdező kommentje:
Kutyát ne vegyük már emberszámba! Az ember az első csak utána a kutya,még akkoris hogy ha az ember legjobb barátja.
2010. ápr. 5. 17:15
 6/22 A kérdező kommentje:
Én expressz-ről már nem egy kutyát vettem! Jó elismerem hogy vannak beteg,selejt kutyák is,de azt nekünk kell megválogatni hogy honnan és milyen kutyát veszünk. Nekem semmi gond nem volt eddig a kutyáimmal. Mind egészséges és szép.
2010. ápr. 5. 17:16
 7/22 anonim ***** válasza:
29%

Az a gond, hallanak, olvasnak valamit, aztán szajkózzák ész nélkül.

Ma már sok tenyésztő kénytelen minden felé hirdetni.Bár azt nem értem, ha nincs kereslet kiskutyára, miért hoznak le almokat?

2010. ápr. 5. 17:52
 8/22 anonim ***** válasza:
80%
Elsőnek: a neveletlenség nem gyári hiba!!!!
2010. ápr. 5. 18:13
 9/22 anonim ***** válasza:
76%
Igen vettem egy gyönyörű német juhász kutyát és nem szaporítótól!De amikor még csak keresgéltem akkor bizony rengeted " kutyagyárost" találtam!:(
2010. ápr. 5. 18:38
 10/22 anonim ***** válasza:
64%

Kérdezőnek mi a francnak kutya?

Nem egy kutyát vett Expresszről,hova lettek,mi lett velük?Ha gond volt a kutyával,továbbadtad "jó helyre"?

2010. ápr. 5. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!