Van vmi ritka/furcsa beceneve a kutyádnak? Olyasmire gondolok, hogy pl. Zeusz a kutya, de te néha Topinak hívod, mert volt vele egy történet, amiért kapott egy becenevet.
8-as
Nagyon eredeti:))
Tetszik a sztori es a Bogyesz nev is:)
Megint 6-os vagyok. Még elfelejtettem leírni, de tudni kell a kutyámról, hogy olyan a füle, hogy az egyik áll a másik meg félig lóg és szereti mindenbe beleütni az orrát, innen jött a "Nózifül" becenév (cuki orr, cuki fül), és az említett Mummin miatt néha "Muminfül"-nek hívom.
Nah, ez az amit már senki nem ért, és mindenki furcsának tart. Csak azért mertem leírni, mert utánam már mások is írtak furi neveket.
Szofi-nak hívják a kutyusomat. Ezeket mondom neki Nyugdíjas (14 éves),Szofix,Szofcsu,Szofff,Bárány (ha sokáig nincs kifésülve göndör a szőre és olyan mint egy bárány :D) Akkor kezdi elveszteni a látását szegénykém így néha Kisvaksinak is hívom.
Húgom kutyája Lily
Lil Wayne,Lilcsó,Lilkó , anyum időnként Pötyinek hívja,pedig egy bézs színű Havanese :D
A szomszéd 2 éves kislánynak meg Jiji,mert az L-t nem tudja kimondani és J-nek mondja :D
Az én kutyám Rudolf, néha komolyan ledöbbenek magamon, hogy milyen hülyén becézgetem...
Rutyesz, Rutyeszka :D
A kutyám baba korában borzasztó félős volt,abból adódóan,hogy rossz helyről került hozzánk.De valami borzasztóan rettegett mindentől.
Majrés Mátyásné Ezredes Asszony volt a csúfneve :)
Mára kinőtte.A félénkséget és a nevet is.
Majrés Mátyásné Ezredes Asszony ma már Bütyilutyiakipocaksimi,ugyanis imádja,ha a hasát simogatjuk.
Ez is legalább olyan hülye név,mint az előző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!