Van vmi ritka/furcsa beceneve a kutyádnak? Olyasmire gondolok, hogy pl. Zeusz a kutya, de te néha Topinak hívod, mert volt vele egy történet, amiért kapott egy becenevet.
Van:)
Maximus a kutyam rendes neve, Max-nak szolitom de Tappancs-nak becezem neha mert nagyon nagy es vastag tappancsai vannak:)))
5 honapos kozepazsiai es kangal keverek.
én nyuszinak szoktam becézni a kicsit, mert amikor nagy a fű(20-30 cm), úgy pattog benne, mint egy nyuszi :)
a nagyobbikat pedig nózinak, mert mindig megböködött az orrával, ha abbahagytam a simogatást :)
Az én kutyám neve Lola, ebből adódóan Lolinak szoktuk becézni.
"Másik névként" viszont a Bogyesz ragadt rá, mert vannak nyuszijaink is, és amikor kint voltak ők is a kertben, akkor otthagytak maguk után néhány nyuszibogyót. A kiskutya nagy érdeklődve megszaglászta a bogyókat és meg is akarta enni. Ahogy hirtelen rá akartam szólni, nehogy megegye, nem tudtam hirtelen mást mondani, mint bogyesz...ez valahogy a 'nem eszel bogyót'-ból keletkezett :D
Babu az eredeti neve a kutyámnak, de pár hónapja csak: manci, mókusfül, manóka, lelkem, kalács! :D
Nem tudom miért hívom így, de hallgat rájuk, megismeri a hangsúlyt amikor mondom. :)
Az én kutyám neve Cappy. A szomszéd bácsi mindig azt mondja neki hogy gyere haza Kepe. Ez az ő szájából olyan aranyos és vicces.
Én gyakran hívom csak Kep-nek vagy Kíp-nek. Amikor szimattól és nem jön "Gyere már Kep" XD
Van amikor Kepócsi, Kepike és nagyon sokszor Muki :D vagy kutyifej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!