Megváltozhat ez még? 1,5 éves menhelyi keverékem van, aki minden cserépben kiültetett növényt elvisz és a cserepet szétrágja.
Mondjuk minden másnap sétálunk 1,5 órát hétvégén meg van hogy egész nap kirándulunk
És más kutya pl. a szomszédé, aki még soha nem volt az utcán nem unatkozik???
De, valószínűleg az is unatkozik.
Attól, hogy kerti kutya, ugyanúgy szüksége van a napi sétára, új ingerekre, más kutyákkal való találkozásra. Ennek hiányában sokszor rombolni kezd a kutya.
de unatkozik a szomszédé is,csak lehet kisebb energia szintű,na meg lehet ő is csinál pótcselekvést,vsak nem tudsz róla.
Te kutyád valószínű több sétát igényel. A kutyák nem egyformák vmelyik heti egy 2-3 órás sétával elvan vmelyiknek naponta kéne 2 óra. Kutyafajtája és egyede válogatja a mozgásigényt.
Jaj, köszi utolsó!!! Akkor van remény! Tisztában vagyok vele, hogy a kutya nincs kifárasztva, de napi 8-10 óra munka mellett ennyire telik :( Azért abban bízom, hogy jobb neki mint egy menhelyen. Nagyon sokat gondolkodtam már előtte is, hogy hozzak-e ki kutyát, hol jobb az élet a számukra, ahol bár vannak társaik, de egy menhely vagy egy kertes házban, ahol sajnos a nap nagy részét egyedül tölti... Elhoztam, lehet, hogy rossz döntés volt, de most már nem viszem vissza...
Köszi a válaszokat! A játékban is gondolkodom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!