Van olyan állatorvos, aki Kistarcsára most kijönne? Vagy valaki a környéken, akinek kifizetem a benzint és elvisz? Akár holnap?
Nem tudom kimennek-e vidékre. Hívd fel, kérdezd meg.
Nézz utána, hogy ki az ügyeletes állatorvos. Minden település tartozik valakihez, még ilyenkor is. Egyébként szerintem nem biztos, hogy azonnal rohanni kell hozzá, előbb hívd fel, mond el neki, hogy miket tapasztaltál.
2 óra vajúdás még nem olyan sok. De gondolom reggelre már változott valami.
Írd meg légyszíves, hogy mi történt.
Kutya fajtája?
Ha már elletsz, legalább előtte olvashattál volna róla.
Szia!
Linkelek egy oldalt, olvasgasd el, tele van jó tanáccsal a szüléssel kapcsolatban.
Másik: A magzatvíz elfolyása nem minden esetben előzi meg a szülést, van, mikor csak a kölyökkel együtt jön, csakúgy, mint az embernél is. Erre ne hagyatkozz.
A leírtak szerint vajúdik tényleg, ez több óráíg is tarthat, majd egyszercsak meglátod a pérarésben a magzatot. Akkor figyelj majd nagyon, nehogy elakadjon.
Többször is visszahúzódhat a kiskutyus, mielőtt ténylegesen kijön, ez viszont természetes. Jöhet burokban, vagy burok nélkül, ha utóbbi, ellenőrízni kell, minden burok eltávozik-e, mert ha csak egy is benn marad, végzetes lehet az anyára, és a kicsikre is, mert begyullad a méhe, és a tej által a kicsiket is megmérgezi.
Arra is figyelj majd, hogy a kölykök között ne teljen el 2 óránál hosszabb idő. akkor tényleg orvost kell hívni.
Írj majd, mi újság , rettentő kiváncsi vagyok a fejleményekre, több napja figyelemmel követlek benneteket.)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!