A városi emberek, hogy, hogy jobban kimutatják a szeretetüket pl. sétálás közben a kutyák iránt?
Több oka is van.
A városba az emberek nagyon közömbösek vagy bunkók egymással, mindenki folyton rohan, a kutyák meg ebből kicsit kizökkentik az embereket. Vadidegenekkel szóba elegyedhet az ember anélkül, hogy hülyének néznék, mert ott a közös érdeklődési pont, a kutya.
(Nekem a kutyás ismerőseim amúgy többet foglalkoznak velem, mint a volt osztálytársaim/barátok :/ )
A másik meg, hogy a városban rengetegen tartanak kutyát és akarva akaratlanul sok más kutyával összetalálkozol.
Aki jót akar magának az megneveli a kutyáját, ami azt jelenti, hogy probléma nélkül összeengedheti más, normális kutyákkal. Eleinte idegbajt kaptam tőle, hogy folyton ráengedték flexin a kicsi meg nagy kutyákat is az enyémre, most már nem érdekel, megállok, összeszagolnak és mindenki megy tovább, tök laza lettem :D
A városi kutyák általában sokkal jobban szocializáltak, mint a vidéki társaik és sokkal jobban le is vannak mozgatva, tehát nyugodtabbak is MERT muszáj sétáltatni őket. Itt nincs kert, menni kell velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!