A kutyám beteg és nem tudjuk mi az oka?
Adok egy tanácsot, vannak a falusi állatorvosok, nekem is olyan kezelte a kutyát, de az csak veszetség elleni oltás beadására jó, meg vannak állatkorházak, ( én szombathely bartók béla útra hordtam ).
Nos egy történet, először is tök dárga pénzen akarta az emlő tumorát megműteni, még az állatklinikán olyan állatorvos csinálta aki a tumorokra specializálódott, olcsóbban és leszette az egyik sor emlőjét szegényemnek mert jobbnak látta, elmagyarázta, de az itt nem lényeg. második eset az volt mikor a falusi állatorvos b vitamint javasolt a kutyának, ami nem gond, de hogy élesztővel vigyük be a kutyának, ami szintén jó, de az állatklinikán aki a csont rendelleneségekre szakosodott kiröhögta, majd irt fel egy pár szár forintos gyógyszert b vitamin pótlásra, szintén a falusi állatorvos ekkor olyan gyógyszert irt fel amihez gyomor védő kelett volna, mert gyomorfekélyt okoz a kutyánál 2 hét alatt is, nem tette, szerencsére nem lett ezzel gond, de pár hét mulva elpusztult a kutyusom, de tényleg mindent megtettek az állatkorházban. Tanulság sürgősen vidd el egy normális állatkorházba, ahol nem csak tapogat az állatorvos, hanem van röntgen, ultrahang , vérvizsgálat, laboratórium stb..
egy teljesk ivizsgálás 2 éve 30 ezer ft volt, tudom nem kevés pénz.
Egyébként szuper hogy leirtad a kutyád fajtáját, korát, nemét, korábbi problémáit, igy sneki nem fog diagnózist mondani.
Másik orvos nem jutott eszetekbe???
Kullancs csípte volna meg akkor a kutyátok babéziában már elpusztult volna rég.
Én még a férgességre gyanakszok vagy rákra.
Mindenképpen orvoshoz kéne vinni egy másikhoz egy jól felszerelt rendelőbe!
Elég gáz,hogy 4 hónapja nézítek ahogy szenved ?(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!