Ivett2002 kérdése:
A tengerimalacom beteg! De nem tudjuk hogy mi a baja? HEELP
Figyelt kérdés
A malackám fiú,és nem akar enni sem inni már 3 napja,a talpa hólyagos vagy nem tudom milyen,abban gyanakszunk a cica belekapott a szemébe,vagy azt hogy lány malac hiánya van! Kérlek segítsetek :'((2014. jan. 28. 20:41
1/8 anonim válasza:
Jaj egyem a szívedet, sajnos fogalmam sincs a válaszról de nagyon édes ahogy írsz meg aggódsz. A malackának jobbulást kívánok, már csak azért is hogy el ne szomorítsa az aranyos gazdáját:)
2/8 anonim válasza:
ÁLLATORVOOOS
nem vagyunk távgyógyítók
3/8 anonim válasza:
Hozzáértő állatorvoshoz el kellene vinni. Egy ilyen kis állat nem húzza sokáig, ha nem eszik, és nem is iszik.
Egyébként nem értem, a szeme is sérült lenne ezek szerint? Mert akkor el is fertőződhetett, de gyógyszer nélkül ebbe is belepusztul.
4/8 anonim válasza:
Igen első, nagyon aggódhat, ha eddig konkrétan leszarta az állata igényeit.
5/8 anonim válasza:
S.O.S gyorsan elvinni az állatorvoshoz. Azon is csodálkozok, hogy kibírt 3 napot kevés élelemmel, vízzel és elfertőződött sebbel.
6/8 anonim válasza:
Ha a malac 3 napig nem eszik, akkor leállnak a májfunkciói.
De egyáltalán nem értem, hogy hogy jön ehhez a hólyagos talp, meg a szemsérülés...
Vidd el állatorvoshoz, de szerintem te már így is kinyírtad azt a szegény malacot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!