Mit csináljak ha a kutyámnak fáj a mancsa?
már kb.3 napja csak sántít a kutyám de egyre jobban. nézegettem folyton hogy mi a baja de nem láttam aztán ma világosba megnyomogattam és észre vettem hogy a mancsának a bőre lejött és csak a hús látszódott!! behintőporoztam egy kicsit jobb lett de most megint ugyanúgy sántít! valami tanácsot tudtok adni?
amúgy angol cocker spaniel fajta és kb.16-17 kg.
Termeszetesen allatorvoshoz NE VIDD. Veletlenul sem, had szenvedjen az a szegeny para (edesjoisten!!!).
Komolyan ritkan jovok ki a sodrombol, de megis TE mit tennel, ha mondjuk 3 napja fajna a labad es santitanal mikozben a bor is levalik...behintoporoznad?
Huzzal Ugyeletre surgosen! Komolyan fel tudom magam mergelni, hogy lehet valaki ennyire felelotlen es ostoba?
Egyből el kellett volna vinni állatorvoshoz akkor összevarrta volna,de igy néhány nap után már nem biztos hogy
össze lehet varrni.
De azért vidd el.
Kitisztítják,fertőtlenítik,bekötik a sebet.
Nem lenne túl nagy gond, ha elvinnéd mondjuk állatorvoshoz...elég sürgősen!
Ezer meg ezer oka lehet ennek a sántikálásnak, a kevésbé súlyosaktól a súlyosabbakig. Ezt így látatlanban senki nem tudja neked megmondani, a doki annál inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!