Idős kutyámnak túl sok rossz szokása lett, mit tegyek?
Rengeteget járkál,folyamatosan követ mindenhová,sokat iszik,sokat pisil ezáltal már nem szobatiszta.
Ki volt vizsgálva egészséges.
Lopja a kaját,a szemetesben akar turkálni.
Új hobbija a szar evés,mivel nem szobatiszta így újságra végzi a dolgát,a nagy dolgát is(még mielőtt megköveztek napi 3x sétál,amint bepiszkít feltakarítjuk,nem fertőben élünk!!) Ma reggel a kakáját ette,sose szidtuk érte ha az újságra ment,meg eddig nem ette soha a cart.
Már megnöveltem a kaja adagját is pár napja,mert látszódott,hogy éhes még. Ma is reggel is kapott este is fog.
Sokan mondták,hogy az idős kutyák felvesznek rossz szokásokat,de ő egy nyugodt jól nevelt,szobatiszta kutya volt,sosem volt vele semmi baj!!! Most meg jó pár éve már mintha szellemileg kezdene leépülni.Mindig felvesz vmilyen rossz szokást.
Fogalmam sincs mit tegyek :(
Egészségügyileg jól van, doki néni is dicsérte,hogy 4 évet letagadhatna,jó formában van!
Szeret sétálni,aktív,eszik,iszik.
Fizikálisan minden oké vele,de szellemileg szerintem már nagyon nem :(
14 éves múlt,kistestű
Tudom,türelem,türelem. Csak néha egy-egy fárasztóbb nap után nem sok türelmem van :( már 3-4 éve ez van.
Apám meg mondja altassam el, mondom a ..szt.majd ha egészségügyileg lerobban akkor max. Amíg jól addig biztos nem!
Igen,a dokink is mondta,hogy szellemileg kezd leépülni.
Fel vehet szokásokat.
Kezd szürke hályoga is lenni,látását is szépen lassan elveszti :(((
De egyenlőre örülök annak,hogy 14 évesen aktív és egészségesnek mondható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!