Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg ennyire kemény dió a...

Tényleg ennyire kemény dió a Beagle?

Figyelt kérdés
Most fogok Beagle kutyust vásárolni és utána olvastom. A legtöbben azt irják, hogy milyen nehéz vele bánni! Tényleg ennyire makacs? Valaki kicsit biztathatna!

2016. márc. 27. 08:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
09:07 Az elsővolt meg az utolsó ! Fiamé volt amúgy ,de itt többet nem lesz kutya ! Gondoltam jó lesz jelez majd ,de egy vérbeli csendháborítás volt !!! Éjjel+nappal is a semmire ugatott. Előfordult ,hogy csak magában.
2017. ápr. 3. 18:59
 12/12 anonim válasza:

Tudom hogy már nagyon sokan írtak de nekem még van egy sajátos véleményem: 2 beagle kutyusom volt eddig és a tapasztalatom így összefoglalva az alábbi:-igényli hogy MINDIG vele legyen a gazdi és nem tűri ha nem ő van a középpontban.

-nem érdekli hogyha rászólsz hogy NEM SZABAD vagy HAGYD ABBA ezért fontos vagy sokáig kitartóan tanítani(és ezt ajánlom inkább) vagy kutyasuliba vinni

-nagyon kíváncsi, mindent megrág és megszagol ezért egy viszonylag steril környezet kell neki

-csak önmaga és a hasa érdekli így a tápot vagy a neki, esetleg magadnak szánt kaját is a lehető legbiztonságosabb, számára elérhetetlen helyen kell tartani

-nagyon okos, de ezt a saját javára fordítja. Pont a héten volt az hogy megtalálta a 10 centis rést a kenneljében és kibújt rajta hogy átszökjön a szomszédba

-mindegyikőük egyéniség és nem te szabod meg hogy mit fognak csinálni mert egyszerűen nem érdekli

De mindezek cserébe sok sok tanítás vagy taníttatás árán egy okos szerető és hűséges kutyát kapsz cserébe. Ő nekik a mottójukká vált hogy ELŐBB ADJ AZTÁN KAPSZ! :) Én személy szerint szeretem ha nem én szabom meg az életét és nem egy''papucskutya'' járja csak a saját útját és tanuljon a hibáiból.

2017. ápr. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!