Mit szóltok a chipphez? Van a kutyátokban?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy sokan ellenzik a kötelezővé tételét(ami most július) mert hogy ha kötelező lesz akkor sok kutya menhelyre fog kerülni mert nem tudják kifizetni. Meg a tenyésztő is drágábban fogja adni, ami szerintem hülyeség mert a normális tenyésztő már most tesz a kölykökbe chippet. Szerintem nagyon jó hogy kötelező lesz. Mi a véleményetek a chipp-ről? Kérek mindenkit hogy ne legyen vita.2010. ápr. 4. 13:16
21/23 anonim válasza:
Igen Nekünk nagyon fontos . Igy már 4 hónapos korában belerakattuk. [link]
22/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szép kutyád van kedves utolsó:D Nagyon jó hir hogy itt mindenki igy gondolja csak sajnos máshol nem:(
2010. ápr. 4. 22:25
23/23 anonim válasza:
Köszönöm.Ő a család kedvence na persze határokon belül. Így gondoltuk hogy fontos a csip.Mostmár meg eltelt egy kis idő/a kutyázásban mert életünk első kutyusa/ ugy gondolom hogy IGEN minden kutyusba kell rakni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!