Ez egy fajta tiszta husky:D? Nagyon lesegetem, viszont nem tudom, hogy dőntsem el. Esetleg ha valaki ért, az az is mondja meg, hogy honnan tudom, hogy fajtatiszta.
Adásvételi szerződés, biztos láttál már olyat. Abban általában vele van fogalmazva, hogy mondjuk a tenyésztő x évig garanciát vállal a kutyára, tehát ha valami genetikai betegség előjön (csípőízületi diszplázia miatt sántaság, epilepszia, stb), akkor kifizeti vagy belead a műtétbe/kezelésbe. De ez ritka, hiszen egy tenyésztő csak egészséges kutyákkal tenyészt, ezért is garantálja, hogy nem lesz gond.
A szaporító meg nemhogy garanciát nem vállal, de ha bármi van a kutyával még azt is letagadja hogy valaha látott vagy elérhetetlen lesz, nemhogy még segítene... Annak csak a pénz számít, semmi más, vásárlás után hiába reklamálsz ha keverék vagy beteg a kutya...
Ajánlom figyelmedbe:
Ha biztos akarsz benne lenni, hogy fajtatisztát veszel, akkor az olx-et és hasonló oldalakat máris felejts el.
Tenyésztőket keress, például itt: [link]
Így törzskönyvezve kapsz egy biztosan fajtatiszta huskyt.
Erről a kutyáról mit gondoltok? megérné megvenni? úgy van irva,hogy szülei tőrzskönyvezettek, erre adnak e ?
Ember! Értsd meg: a tk-s kutya nem ebben az árkategóriában van!!!!
100.000Ft a minimum de inkább 150.000!!!
NEM! A TENYÉSZTŐK NEM HIRDETNEK ILYEN OLDALAKON!
És amellett, hogy a szülők törzskönyvesek, nincs kiváltva a kenelnév, nincsenek szűrve és tenyésszemlézve a kutyák.
Utólag, főleg egy kölyök számára meg nem lehet kiállítani
És egy egészséges, fajtatiszta törzskönyves husky nem 50-60 ezer, hanem 150-200 ezer+...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!