Ez egy fajta tiszta husky:D? Nagyon lesegetem, viszont nem tudom, hogy dőntsem el. Esetleg ha valaki ért, az az is mondja meg, hogy honnan tudom, hogy fajtatiszta.
Figyelt kérdés
Http://olx. Ro/oferta/husky-siberian-rasa-pura-ofer-transport-in-tara-ochi-albastri-ID5Reb4. html#dea78eec092016. márc. 21. 00:55
3/17 anonim válasza:
A fajtatiszta kutya melle kapsz torzskonyvet.
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
Nem fajtatiszta, nem törzskönyvezett, még csak nem is néz úgy ki.
Onnét tudod egyébként, hogy fajtatiszta, hogy tenyésztőtől, kennelből veszed, törzskönyvvel, szerződéssel. Nem ilyen apróhirdetésekből.
6/17 anonim válasza:
Egy roman arulja. Szerinted fajtatiszta?....
7/17 anonim válasza:
Ha van törzskönyv az, ha nincs akkor nem az.
Amúgy nem túl szépek ezek a kölykök innen én nem vennék az biztos.
tenyésztőket nézz,ne hirdető oldalakat.
9/17 anonim válasza:
Ha van torzskonyvv fajtatiszta.
Ha nincs nem lehet mondani. Lehet, kicsikent olyan, mint egy husky es par honap mulva kiderul, hogy kicsit "turmix".
Raadasul, ha tenyesztotol veszel, szerzodessel, garanciaval beszel olyan kutyat, ami nagy valoszinuseg szerint egeszseges, nem ideggyenge. A szaporito ennek az ellenkezoje.
10/17 A kérdező kommentje:
a szerződést miszerint érted és a garanciát, sry,hogy sok a kérdés... de biztos akarok lenni,hogy fajtatisztát veszek.
2016. márc. 22. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!