Kiltix nyakörves kutyussal aludni?
Nemrég raktam a kutyámra mindkettőnk életének első bolha/kullancs nyakörvét. A tájékoztatóban többször utalnak arra, hogy ne is nagyon érintkezzek a nyakörvvel, ha mégis, alapos kézmosás...
Én minden éjszaka a kutyámmal alszom, napközben is többnyire az ágyon tartózkodik. Ilyen esetben rossz ötlet volt a nyakörv? Szükséges egyáltalán egy "nagyváros" betondzsungelének közepén?:D
(A spot on-hoz túl erő a szőrzete. )
Én évekig aludtam a bolhanyakörves macskámmal (jobban mondva a macska rajtam), de fotelban, mindenhol, sőt, a cicus gyakran a szekrényemben, a ruháim közt aludt. Sosem lett semmi bajom belőle. Ez alapján nem hiszem, hogy a kutyanyakörvtől lenne.
A bolha meg a kullancs olykor elképesztő helyeken is rámehet a kutyára, szóval érdemes valamit használni városban is.
Régen mi is kiltixet használtunk a kutyáinkra,velük aludtunk.Semmi bajunk nem volt. Mondjuk nekem nagyon büdös volt de annó akkor talán ez volt az első jobb féle kullancs nyakörv.
Most már Forestot használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!