Mi a véleményetek erről a kutyáról? Érdemes lenne tőle várni alomra?
Jövőre tervezzük megvenni első borderünket családi kedvencnek. Nagyon jó helyen élünk, alkalmas a fajta tartására. 14 évesen a szüleim mellett volt egy borderünk, de azóta eltelt 10 év. A kutyus már meghalt, én meg családot alapítottam. Most van időnk, pénzünk belevágni újra a fajtába és ezt a Kant gondoltuk apának mert nagyon tetszik a színe. Vélemények?
ha ez a típus és szín tetszik, egyszerűbb, ha a kutya tenyésztőjét keresed fel, ő ugyanis most ontja az ilyen és hasonló kutyákat...
amúgy szerintem nyugodtan írhatsz neki, simán lehet, hogy fog vele fedeztetni, ha kell valakinek.
mindenképp érdemes várni egy kiskutyára, aki minden tekintetben illeni fog hozzátok, bár csak szín alapján kutyát választani nem éppen szerencsés.
A Tenyésztője Papp Judit, Real Pearl kennel. A kutya is szűrt, mentes. Ha ilyen színű kutyát szeretnétek, nyugodtan kérdezzétek meg tulajdonost, várható-e utána alom, vagy a tenyésztőt, hogy lesz-e a olyan párosítsa, ahol várható ez a szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!