Mi a véleményetek az F. P. tanuló kutyáról? Kisfiam 10 hós múlt van neki F. P. tanulószék, járássegítő és asztal! Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 14:25
1/3 anonim válasza:
én a nagyobbik lányomnak az első szülinaprjára vettem, akkor nem nagyon játszott vele, aztán másfélé ves korától folyamatosan, már már szinte minden nap. nagyon szereti. Most majdnem 2,5 éves.
2/3 anonim válasza:
Lányom pont húsvétra kapta, akkor volt 7,5 hónapos. Úgy igazán csak másfél éves kora körül kezdett el játszani vele. A másik 2 FP terméket nem ismerem, de ha ugyanazokat tudják, akkor nem érdemes megvenni. Ha teljesen más, akkor igen!
3/3 anonim válasza:
Az én kislányom 8 hónapos korában kapta akkor nem érdekelte.Most viszont állandóan cipeli magával a lakásban.Nyomogataja, "táncolgat" ,nevetgél vele.Nagyon szereti.15 hónapos most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!