Milyen prémium tápot érdemes venni?
én az acana gabonamenteseivel etetek, a high prairievel mondjuk pont nem, mivel csirkés. én meg vagyok velük elégedve, nagyon is. a bárányos almás az én kutyámnak kevés volt, de újítottak azóta rajta, csak még nem volt merszem kipróbálni. a purizont nem ismerem, összetevők alapján se jobbnak, se rosszabbnak nem tűnik.
az ár miatt nem nagyon tudok mást mondani, az orijen az, ami szerintem még jobb, mint az acana, de azt én is csak ritkán tudom megengedni magamnak. a taste of the wild anno nagyon jó volt, szerintem változtattak az összetételen, azóta nem vagyok vele megelégedve...
Nekem ez a Josera vált be nagyon! boltban 1200ft-körül van a kilós ára, de itt 726ft! vagy fél éve veszem boltban kimérősen, pont ma gondoltam hogy most már rendelek hátha olcsóbb. leesett az állam! Csirke allergiás iszonyat érzékeny gyomrú kutyám van és tökéletes ez a kaja neki!
5ös válaszoló vagyok. Most látom hogy vizslának lesz. Ez másik fajtája, a festivál, nagyon sokan erre is esküsznek, vizslának meg főleg jó!
15 kólós zsákban 833ft kilója :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!