Csonthártya gyulladás (? )
A kutyám nemsokára egy éves lesz, közepes-nagy testű, kb. 25 kg. Csontártya gyulladása van, ami a növés miatt alakult ki elvileg, bár már nem nő olyan ütemben, majdnem teljesen elérte a végleges méretét. A legelső gyógyszeres kezelés (Rycarfa) hatására elmúlott a sántítás, most az egy hetes Carprox-kúra semmit nem segített. Minimális sétákra megyünk, pihentetjük. Zöldkagylóport már több mint két hónapig kapott, a doki javasolta az adását de én most inkább abbahagytam hogy tartsunk egy rövid szünetet, kollagén+csipkebogyóporra váltottunk. Ez vajon jót tesz, vagy nem valószínű hogy segít? A zöldkagylóport tényleg szüneteltessem, vagy adjak inkább neki? Mit tudok még tenni a javulás érdekében?
A kutyus egyébként barfozik. Van olyan amit mondjuk most ajánlatosabb adni, vagy amit inkább kerüljünk?
Előre is köszönöm a válaszokat, tippeket! :)
Találtam egy ilyen kiegészítőt, vajon érdemes lenne próbálkozni vele? Gyógyszer mellett párhuzamosan, és önmagában (kollagén, cs.bogyópor, z.k. por kíséretében) is. Kérjem ki állatorvos véleményét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!