Van egy 39 cm marmagasságú keverék kutyám hány kilónak kéne lennie kb?
Figyelt kérdés
Most 7,4 kg nem tudom mennyinek kéne lennie csak azt tudom hogy kevesebbnek :P2016. márc. 12. 21:34
1/3 anonim válasza:
Tökmindegy, hány kiló. Az a lényeg, hogy jó kondiban legyen. Egyébként sem lehet így meghatározni, hogy X centihez Y kiló jár, nekem a német juhász keverékem alig nehezebb, mint a nála egy mérettel kisebb zsebpitbullom, mert előbbi elég légies csontú, utóbbi meg baromira tömör.
2/3 anonim válasza:
1. Mennyi idős a kutya?
2. Mutass képet róla-de ne a fejéről, hanem oldalról, valamint felülnézetből is, hogy a háta látszik.
3/3 elwera válasza:
Pl amikor egy kutyának a segge nagyobb mint a feje, az már gyanús hogy el van hízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!