Ti milyen fajta keverék kutyákat, ismertetek vagy látatok, olvastatok róla?
Németjuhász-csaucsau keveréket. Konrad Lorenz ajánlásával:)
(E kettő keverékét ő is nagyon sokra tartotta.)
A rokonom kutyája volt, nagyon szerettem. Sajnos, 8 éves korában elütötte egy nagy sebességgel száguldó Mercedes.
Volt egy kutyám, az apja fajtatiszta tibet terrier volt, az anyja tacskó jellegű keverék. Érdekes volt, mert kétszer akkora lett, mint apja-anyja együttvéve.
Aztán volt egy másik, amolyan sétatéri mix, leginkább a törpe spiccre hasonlított, de benne is bőven volt tacskó, meg még más egyéb is.
Az előző kutyának farkaskutya-tacskó keverék volt. Farkaskutya színe volt és rövid lábai voltak a testéhez képest, imádtam.
A mostani spitz-puli keverék. Rengeteg, fekete szőre van, a testfelépítése arányos, nagyon kedves kutyus. :)
Nekem Kozepazsiai Juhasz es Kangal keverekem van.
Ha azt vesszuk,hogy mindket fajta tulajdonsagait orokli(amugy is nagyon hasonlitanak) akkor nagyon jo kombinacio szerintem:)
Kullemre KAJ,most ot honapos,vannak testverei akik kullemre Kangalhoz hasonlitanak.
Szia. Nekem van egy keverek kutyusom
Aki csivava es havanese keverék. Havanese méretű csivava fejű barna duci kutyus. Imadommm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!