Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szaporító vagy tenyésztő vagyok?

Szaporító vagy tenyésztő vagyok?

Figyelt kérdés

Vannak csodálatos kutyáim.

kicsi koruk óta nálam vannak.

tk nincs de minde egészségügyi szűrésen átestek(patella,csipőficam,stb)

ollós harapásuk van és sérv mentesek.soha nem volt semmilyen problémájuk.

inkább már családtagok mert olyan körülmények közt élnek mint a gyerekeink.

minden 3. tüzelésnél szoktunk almot hagyni.

és csakis felelős gazdiknak adjuk el a kicsiket a városban,hogy tudjam követmi későbbi életüket.

akkor most én is szaporító vagyok,mert nincs tk?

csak normális válaszokat akarok!

2016. márc. 12. 20:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a kérdést feltetted, szaporító vagy.
2016. márc. 12. 22:14
 22/32 A kérdező kommentje:

jajj hagyjatok már kis közösség!

hahaha!

tiszta vicc!

mert csak a gyakorikérdések oldalon regisztrált emberek vesznek kutyát tenyésztőtől.

hahaha!

nem ez a réteg fog 7-800ezret adni egy díjnyertes amerikai felmenőkkel rendelkező kutyáért.

meglehet sértődni,de ez az igazság!

2016. márc. 12. 22:19
 23/32 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha ezentúl már a tk-ra is figyelsz, akkor meglehet, hogy tenyésztő lesz belőled. Én láttam már aranykoszorús mestertenyésztőt, de mikor elmentem hozzá, akkor rájöttem, hogy ő csak egy aranykoszorús mesterszaporító. Mert amit itt elmondtál a kutyáidról, azt őnála nem láttam. Láttam papírokat, meg szép kutyákat, de hogy nem családtagként kezelte a sok kutyáját, amik mind kennelekben voltak, az is biztos. Ja és mondom, híres "tenyésztőről" beszélek. Szóval igen, én azt mondom, hogy ha belátod, hogy a papír miatt érdemes tk-s kutyákat tenyészteni, akkor belőled még lehet jó tenyésztő!
2016. márc. 12. 22:24
 24/32 anonim ***** válasza:
71%
Mindenféle réteg regisztrál itt. És elég, ha csak egy találja meg...
2016. márc. 12. 22:28
 25/32 A kérdező kommentje:

22:24-esnek.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!

ENNYI EMBERBŐL TE FOGTAD FEL A LÉNYEGET!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKED!

Mivel megkaptam az egyetlen normális ember válaszát többet nem írok ide és nem is fogom olvasni.

és a többi nagy "szaporító elleneseknek"

elöször fogjátok fel mi van kiírva és csak utána emberkedjetek!

jó és szép kutyára mindig can igény és most bebizonyosott számomra hogyha lelki ismeretesen akarok foglalkozni azzal amit imádok!!!! akkor kennelem lesz és tkes kutyáim lesznek!

ti meg a sok nagy okos itt írogathattok és esetleg googlbe képen láthattok IGAZI BULLYT! ;)

2016. márc. 12. 22:41
 26/32 bollocks ***** válasza:
83%
Eddig te is csak képen láttál olyat, lúzerkám.
2016. márc. 12. 23:08
 27/32 anonim ***** válasza:
700-800 egy kutyáért?
2016. márc. 12. 23:16
 28/32 anonim ***** válasza:

Így is össze lehet szedni a pénzt az amerikai tk-s kutyákra. De ez nem tenyésztés, csak szerencsétlen kutyák kizsákmányolása.

Amúgy több tenyésztő ismeri ezt az oldalt mint gondolnád, és különösen gyorsan terjednek a dolgok, ha van itt pár jóakaró.

Bár gondolom ismerik már a híred, ha itthonról nem jött össze a tk-s kutya.

2016. márc. 13. 02:49
 29/32 anonim ***** válasza:
Na, a kérdező kapott egy darab őt igazoló választ a 22-ből és most azt hiszi, ő a király.
2016. márc. 13. 03:58
 30/32 anonim ***** válasza:
75%
Kíváncsiságból megnéztem mennyibe kerül rz a fajta kutya.Amerikában 1200 dollár.Szerintem nem lesz olyan aki 700-ért megveszi itthon,ha kintről fele ennyiért hozathat.
2016. márc. 13. 06:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!