Netes oldalakon hirdetett francia buldog kiskutyák mind törzskönyvesek?
Azt hittem ilyen oldalakon inkább csak szaporítós kutyák vannak, ennek ellenére szinte az összes ára 100 000 forint felett van. Akkor most hogy van ez?
Amúgy mielőtt megjegyzi valaki, nem szeretnék szaporítós kutyát venni.
Jól meggondoltad ?? Ezek a túltenyésztett ebek csak császármetszéssel képesek szaporodni. Nem igen állatszerető az, aki ilyennek képes kitenni a kutyáját, ne adj' isten többször is a kutya életében. Az állatorvosi költségekről meg az esetleges elhalálozásokról nem is szólva.
100 ezerért csak szapis francia van,de ha van törzskönyve,meg kennelje van a tenyésztőnek akkor rendben van. Viszont alaphangon inkább 150-200 körül mozog egy fajtatiszta francia..
Amúgy ha nem írja,hogy törzskönyves nincs neki,az ár nem sokat számít, vki itt írta kérdésben,hogy átverték, most hogy francia bulldogot vett vagy angolt vett nem tudom,de 120 ért vette törzskönyv nélkül..
Ha vki rendes tenyésztőtől szeretne akkor írja be xy fajta kennel vagy tenyészet,apród és társai inkább szapis,van egy két tenyésztő,de azokat meg lehet ismerni.
Ez szerintem tenyésztő,de törzskönyvről szűrésekről érdeklődni kell!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!