Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szaporító vagy tenyésztő vagyok?

Szaporító vagy tenyésztő vagyok?

Figyelt kérdés

Vannak csodálatos kutyáim.

kicsi koruk óta nálam vannak.

tk nincs de minde egészségügyi szűrésen átestek(patella,csipőficam,stb)

ollós harapásuk van és sérv mentesek.soha nem volt semmilyen problémájuk.

inkább már családtagok mert olyan körülmények közt élnek mint a gyerekeink.

minden 3. tüzelésnél szoktunk almot hagyni.

és csakis felelős gazdiknak adjuk el a kicsiket a városban,hogy tudjam követmi későbbi életüket.

akkor most én is szaporító vagyok,mert nincs tk?

csak normális válaszokat akarok!

2016. márc. 12. 20:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%
Attól,hogy elvégezted a szűréseket,nem változtat semmin.TK nélkül csak fajtajellegű keverékek,ha fejre állsz,akkor is.Ha valóban tenyésztő akarsz lenni,akkor járd végig az utat.
2016. márc. 12. 21:30
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Szaporító.

Már leírták előttem, hogy miért.

Fajtatisztának csak az a kutya számít, amelyiknek igazolt a származása, erre szolgál a törzskönyvezés.

Amúgy ha tényleg ilyen komolyan veszed, szűréseket megcsináltatod, stb., akkor miért nem kezdesz valóban tenyésztésbe?

2016. márc. 12. 21:31
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Akumi véleményét osztom. Mellesleg mi a célod ezekkel a párosításokkal a mennyiség növelésén kívül? Aki erre nem tud megfelelő választ adni, az nekem szaporító, akár van tk akár nincs. De nem is értem, miért írtad ki a kérdést, aki tenyésztő, az tudja magáról és nem itt keres önigazolást. Az utolsó kommentedet meg végképp nem értem, 2 éves korban az már a 3-4. tüzelése.
2016. márc. 12. 21:33
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
A két éves kutya meg egyébként még éppen csak nagykamasz, nem igazán illik egy alom kölyökkel megszívatni.
2016. márc. 12. 21:35
 15/32 anonim ***** válasza:
13%
Akumi, a két éves szerintem nem nagykamasz, akkor már lehet tenyészteni.
2016. márc. 12. 21:38
 16/32 anonim ***** válasza:
63%

"és csakis felelős gazdiknak adjuk el a kicsiket a városban,hogy tudjam követmi későbbi életüket."

Hát persze. A "jófogáson" meg mittudoménhol megjelentetett hirdetésre olyan durva felelős emberek szoktak jelentkezni... nem a te kutyáiddal, meg azok kölykeivel van tele a helyi menhely...

2016. márc. 12. 21:45
 17/32 A kérdező kommentje:

amerikából tkes american bullykat fogok hozni,és bejegyzett tenyésztő leszek!

kiállítasok tenyeszszemle stb.

azért írtam ki a kérdést mert mostanában ez a téma nagyon felkavar embereket...

és 2 évesen a 2. tüzelés van nem a 3.4.

úr isten,ki okoskodik!volt már egyáltalán kutyád?!:D

2 éves kortól a 2. tüzeléstől lehet fedeztetni egy szukát.

a kannak pedig 1.5 éves kora után lesz 100%os a spermája.

ha lesz egy bejegyzett kennelem és papíros kutyáim akkor jobb leszek.mint most?

2016. márc. 12. 21:45
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: te nagyon buta vagy 2 éves korban már igenis lehet a 3. tüzelés. Mist akkor hozol külföldröl bullykat a mostaniakkal mi lessz? Ki dobod őket mert már nem hozzák a pénzt?
2016. márc. 12. 21:49
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Össze-vissza beszélsz... És nem, nem leszel jobb, mert még mindig nem tudjuk, mi a tenyészcélod. Vannak, akik tk nélkül is tenyésztők, pl azok, akik el nem ismert fajtát tenyésztenek, de van világos céljuk és vannak, akik tk-val sem tenyésztők, mert csak a mennyiséget növelik a minőség helyett.
2016. márc. 12. 21:54
 20/32 anonim ***** válasza:
82%
És szerinted az itteni alakításod után hányan vesznek majd tőled kutyát? Ritka fajta, kis közösség, gyorsan terjednek a hírek. És nem, még most sem győztél meg. Mi ez a hirtelen fordulat nálad?
2016. márc. 12. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!