FONTOS VOLNA! Kutyám 2honapos korába kerult hozzám most 3honapos adtam már neki féreghajtot nemegyszer de sose volt az urulékébe giliszták! Ez normális?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 16:41
1/12 anonim válasza:
Enyémében sem,úgyhogy szerintem igen. Amúgy az is lehet,hogy volt valamennyi,csak mi nem vettük észre.
2/12 anonim válasza:
Én kutyámban sem volt féreg, pedig figyeltem. Persze az is lehet, hogy olyan kevés volt hogy nem vettem észre :)
3/12 anonim válasza:
Ha nem gilisztás a kutyus, örülj neki, és ne adj neki több féreghajtót. Azt egyébként is elég évente egyszer, é külön akkor, ha férges. A veszettség oltás mellé meg különben is adnak, majd ha odakerül a sor,
4/12 anonim válasza:
Dehogy elég évente,3 havonta kell egy kutyát féreghajtózni,vagy legrosszabb esetben fél évente!
5/12 anonim válasza:
Minden macskát és kutyát negyed évente kell féreg hajtani. Rá van írva a gyógyszer dobozára, súly szerint mennyit kell nekik adni. De elég egyszer adni neki azt a negyed, fél, egy vagy akár két tablettát. Szerintem teljesen normális, ne aggódj.
6/12 anonim válasza:
persze hogy normális,ezt azt jelenti hogy nem volt férges
de érdemes minden évben adatni neki-meg azt hiszem kötelező is-mert akármikor elkaphatja...
7/12 Akiteki válasza:
Az, hogy nem láttad, még nem jelenti, hogy semmi sem volt benne. A látható nagy giliszta az orsóféreg. Ennél veszélyesebb a galandféreg, amit egy rizsszemnél kisebb, nehéz észrevenni az ürülékben, de a féreghajó ugyanúgy kihajtja. Szóval nem volt felesleges és továbbra is tartsd be a programot, mert bármikor összeszedhet az utcán is.
Jó egészséget a kutyidnak!
8/12 anonim válasza:
A féreghajtót nagyon óvatosan kell adni a kutyának, mert ártalmas. A férget egyébként lehet látni a kutya ürülékében mert nem olyan apró - náluk elég hosszúak és igencsak látni. Ha nem látsz férget, ne gyógyszerezd.
9/12 anonim válasza:
Igen normális. 10kg-onként kell 1 féreghajtó tabletta. Ennyi idősen nem 3 havonta kell leféreghajtózni, hanem minden oltása előtt, hogy hatásosabb legyen az oltás.
10/12 anonim válasza:
negyed évente kell, bármikor összeszedheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!