Ti hogyan szeditek fel úgy a kutyagumit a fűről, hogy ne maradjon nyoma?
Hogy ne kenődjön szét. Van erre valami módszer? Lapáttal csak annyit érek el, hogy odakenem a fűhöz is, meg a lapáthoz is...
Előre is bocsi, tudom, hogy hülye kérdés,de ez nekem úgy néz ki gondot okoz :)
Ha minden rendben a kutyával, akkor normális a széklete, simán fel lehet szedni.
Szerintem tápot kéne váltanod.
Én is lapáttal szedem fel, de egyáltalán nem kenődik el, főleg télen nem, a hidegben. Mit adsz neki enni? Lehet, hogy attól van, amikor a kiskutyánk hozzánk került, és vettünk neki konzervet is(akkor még nem voltunk a legtájékozottabbak az etetés témában, láthatólag ízlett neki), akkor sajnos azt én sem tudtam felszedni normálisan, plusz vagy napi 7x kakilt, a rossz táplálkozás miatt..
Na ezt meg is szüntettük, 1 hét múlva teljesen normális volt a "termék":D, és azóta is az, én mondjuk táppal etetek.
Azért kenődik, mert nem megfelelő kajával eteted.
Némileg javítana a székletén, ha erre a gagyi tápra még egy kis főtt húst is adnál neki.
A Darling nagyon gagyi, ebben az árkategóriában már ez a kaja is mérföldekkel jobb: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!