A nyakörvet ti minden séta előtt fel és minden séta után leszeditek a kutyáról? Vagy csak esténként szeditek le?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 07:15
1/17 Trafó1 válasza:
Állandóan rajta van, még elásni is azzal ástam el a legutóbbit.
3/17 anonim válasza:
Leveszem, mert vakarózàs közben beleakad.
4/17 anonim válasza:
Leveszem róla szerintem ha rajta marad bármi történhet.Bele akad valamibe,fölakad vagy elszakítja.De most cseréltem le neki láncosra
5/17 anonim válasza:
Én is csak sétára teszem fel, és utána veszem is le.
6/17 anonim válasza:
Csak sétához, sulihoz tettem én is nyakörvet a kutyáimra.
7/17 anonim válasza:
Az én kutyám udvaron van, de szoktam vele sétálni, mindíg leveszem, miután sétáltunk, mert beleakadhat bármibe, ő nagyon ugri-bugri és könnyen felakaszthatja magát a diófára, vagy akármire, ezért, és más balesetek elkerülése érdekében jobbnak látom, ha nincs rajta
8/17 anonim válasza:
csak sétára van rajta, utána rögtön leveszem róla
de van kert, így nem viszem naponta többször
9/17 anonim válasza:
Leveszem, mert az egyik ismerősöm kutyája felakasztotta saját magát a nyakörvével és elpusztult. Azóta csak akkor van rajta, amikor feltétlenül szükséges.
10/17 anonim válasza:
Leveszem, mert amikor hozzadorgolozik a falhoz, valami iszonyu hangja van. De a bolhanyakorv mindig rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!