A nyakörvet ti minden séta előtt fel és minden séta után leszeditek a kutyáról? Vagy csak esténként szeditek le?
Én mindig rajta hagyom... vanegy 14 éves kutyám-semmi baleset ezzel kapcsolatba
Meg van még egy 2 éves kutyám rajtais mindig rajta van.
Semmi bajuk nemm lessz tőle!!!
Csak sétán van rajta a lánc fojtó.
Egyébként valamelyik kutya a nyakörv és biléta hiányától hal meg kocsi által...de sokkal kisebb az esélye szerintem, hogy felakad...
Mondjuk benti kutya nem tud fennakadni a kerítésen.
Nekem 3 kutyám van, mindegyiken rajta van a nyakörv, csak akkor veszem le, ha úsztatni voltam, hogy megszáradjon.
2 kutyám benti, bent is rajtuk van, egy pedig kinti, a kerítésünk 3 méter magas akác kerítés, nem tud rajta fennakadni, a kinti kutya amúgy nagyon öreg, valami fenyőn fenn akadhatna, ha nagyon akarna, de eddig nem volt rá példa.
Nekem is a telefonszám miatt van rajtuk egyfolytában, egyrészt, másrészt az én lustaságom miatt is, egyszerűen lusta vagyok fel-le tenni, napi 3x sétálunk (a kintivel is!), tehát naponta 3x kéne feltenni és 3x levenni mind a 3 kutyánál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!