Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A nyakörvet ti minden séta...

A nyakörvet ti minden séta előtt fel és minden séta után leszeditek a kutyáról? Vagy csak esténként szeditek le?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 14. 07:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem rajta van mindig, csak akkor veszem le, ha már dzsuvás és kimosom. 20 éve így van kutyám, nem volt probléma ebből soha.
2015. ápr. 14. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Én a házban szinte mindig leveszem, de ha megyünk sétálni vagy kiengedem az udvarra mindig felteszem. Mi ugye sorházban lakunk közös udvarral, amin még a kerítés sem 100%-ig biztonságos. Azért teszem rá mert ha pl. jön egy autó vagy kinyitja valaki a kaput így rendesen meg tudom fogni. Meg ha esetleg véletlenül kiszökne (még bem fordult elő) látnák a bilétán a telefonszámomat és így könnyen visszakerülhetne hozzám.
2015. ápr. 14. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Benti kutya, de nem szoktuk levenni a nyakörvét, pedig lehet, hogy nem ártana, szebb maradna a szőre. Viszont azt szoktuk meg, hogy rajta van, mert kicsinek nem vehette le, mert nagyon nehezen szokta meg, ha rajta volt a nyakörv, semmi mással nem foglalkozott (két nyakörvet teljesen szétrágott, mire megnyugodott).
2015. ápr. 14. 14:39
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Én mindig rajta hagyom... vanegy 14 éves kutyám-semmi baleset ezzel kapcsolatba

Meg van még egy 2 éves kutyám rajtais mindig rajta van.

Semmi bajuk nemm lessz tőle!!!

2015. ápr. 14. 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Az ismerősömnek én segítettem leemelni a halott kutyáját a kerítésről. Nekem nem úgy tűnt, hogy nincs semmi baja.
2015. ápr. 14. 14:49
 16/17 Szilvi & Argos ***** válasza:

Csak sétán van rajta a lánc fojtó.

Egyébként valamelyik kutya a nyakörv és biléta hiányától hal meg kocsi által...de sokkal kisebb az esélye szerintem, hogy felakad...

2015. ápr. 14. 20:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk benti kutya nem tud fennakadni a kerítésen.

Nekem 3 kutyám van, mindegyiken rajta van a nyakörv, csak akkor veszem le, ha úsztatni voltam, hogy megszáradjon.

2 kutyám benti, bent is rajtuk van, egy pedig kinti, a kerítésünk 3 méter magas akác kerítés, nem tud rajta fennakadni, a kinti kutya amúgy nagyon öreg, valami fenyőn fenn akadhatna, ha nagyon akarna, de eddig nem volt rá példa.

Nekem is a telefonszám miatt van rajtuk egyfolytában, egyrészt, másrészt az én lustaságom miatt is, egyszerűen lusta vagyok fel-le tenni, napi 3x sétálunk (a kintivel is!), tehát naponta 3x kéne feltenni és 3x levenni mind a 3 kutyánál...

2015. ápr. 14. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!