Akik nem szedik össze a kutyagumit, azok is belelépnek?
És akkor ők is mérgesek? Magukra is, vagy mindig csak a másik kutyásra, aki otthagyja?
Nekem is van kutyám, nekem természetes, hogy összeszedem utána. De marhára idegesítő, hogy nem tudunk úgy sétálni menni a fiammal, hogy vagy a babakocsi kerekén, vagy a kismotoron, esetleg cipőkön ne legyen kutyaszar.
Kedves első.
Szerencsés vagyok, mert Duna melletti településen élünk, ahol van egy gyalogút a közvetlen Duna-parton. Mivel még nincs megcsinálva rendesen, így kb 1 méter széles kitaposott ösvény, mellette füves rész. És rengeteg család, illetve kutyás sétál itt.
Innen jött a kérdés.
1-es vagyok. Hát igen, ha kiírod egyből, hogy Bp-ről van szó, akkor mindjárt nem is csodálkoztam volna az egészen. Sajnos ott tényleg nagyon igénytelen a kutyások nagy része (a többségnek nem is engedném a kutyatartást, de ebbe ne menjünk bele). Én még a kisebb városokba se szeretek bejárni (Nyh, Db), mert utálom, mikor a falat pisili le a kutya, a gazda meg csak áll és nézi... Én soha nem engedem meg a kutyámnak, hogy falat, kerítést, autót, stb. pisiljen le. A kakit megmondom őszintén nem mindig szedem össze, mert elfelejtek zacskót vinni, de az is hozzátartozik a történethez, hogy nagyon ritkán sétálunk a belvárosban, általában az 5 percre lévő erdős részre megyünk, vagy mezőre, ahol igazából senkit se zavar...
Persze ha a járdára csinálnának valahol, biztosan nem hagynám ott, ha más nem, zsepivel valahogy összeszedném.
Nagyon remélem, hogy igen! Hányszor átkoztam már el kutyást.... A legundorítóbb, amikor a járda közepén hagyják ott. Csak látnák meg egy ilyen embert....
Ja, én is kutyás vagyok, és összeszedem....
általában összeszedem, de ha valami nagy füves prérin végzi a dolgát, akkor bevallom nem mindig.
sajnos a környékünkön nem, illetve alig szedik össze a kutyások.
szerencsés vagyok abban, hogy a kutyát fűre szoktattam, betonon nem végzi a dolgát, így ott nem is kell szednem.
Kertes házas városban élek, Szigethalmon.
Csak sokat járok Pestre is.
De a kutyatartási kultúra kb ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!