Felszeditek a kutyagumit amikor elmentek kutyát sétáltatni és az utcára kakkant a kutya?
Én mindenhonnan. Erdőben nem.
De azokat nem értem meg a legkevésbé akiknek a kutyája a járda közepére kakil és otthagyja. Ha még a "füves" sávra ami a járda mellett van, az még "okéé" - de ez! (bár megjegyzem az sem kéne h természetes legyen)
Aki városban tart kutyát az abban a pillanatban h magához vette a kutyát, vállalta azt is h felszedi a kutyagumit a saját kutyája után. Aki nem így gondolja és tesz, az a legmélyebben szégyelheti magát!
Amikor még általános iskolás voltam, és jártam fogszabályzásra, a klinikára Budapesten, akkor egyszer ott a klinika felé befordulva a kis utcában a járdán léptem bele egy kutyagumiba, nem vettem észre azonnal, de alaposan beleásta magát a cucc a cipőm talpába. Anyukámmal mentünk, hát már nem volt idő leszedni bent, mert behívtak, a doki "így járt", neki kellett szagolnia.
Szóval legalább a járdákról szedjék fel a kedves kutyások, a füves terület nem érdekel.
én bevallom ritkán szedtem fel,mert az enyém nagyon félre eső helyeken szokott,a park leggazosabb,legborostyánosabb részén végzi a dolgát,oda aztán ember se megy.
Huh hát egyszer mikor pórázon volt én nem a parkba vittem rögtön hanem a Balaton partra akkor a virágosba csinálta és pont akkor szállt le egy busznyi külföldi turista..és nem volt nálam zacskó,pedig akkor felszedtem volna...nagyon égett a fejem...de komoly...ráadásul h küldöldiek elött!! na azóta van zacsi is meg a parkba viszem elöször...
sztem a járdán mindenképp fel kell szedni,meg ilyen esetben is ha küldöldiek látják,mert náluk ez természetes,ne járassuk le magunkat...
Igen, az esetek 95%-ban felszedem (maradék 5% az, mikor majdhogynem elérhetetlen helyre sikerül neki...).
Kutyát tartani egy jog, de járnak vele kötelezettségek is, amibe beletartozik az is, hogy felszedem utána a piszkát, teljesen mindegy hogy járdára, földútra, fűre, stb. csinálja. Ha én sétálok ott kutyával, akkor valószínűleg más is sétál(tat)hat arra: ő se lépjen bele...
Rettenetesen idegesít a sok végtelenül igénytelen-primitív ember, aki annyit nem tud megtenni a többi emberért, hogy lehajoljon 3 másodpercre. Rohadtul nem érdekel, hogy kinek mekkora a kutyája, és mekkorát szarik: ha (feltételezem) otthon takarít a kutya után, akkor tegye meg kint is.
Utolsónak: NE (csak) a külföldiek miatt tedd meg. Nem csak előttük "ciki", hanem minden normális ember előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!