Felszeditek a kutyagumit amikor elmentek kutyát sétáltatni és az utcára kakkant a kutya?
csak jelzésképpen mondanám hogy a közterületen hagyott ürülékért csinos kis bírságot lehet kiszabni a gazdira,
....mindenki döntse el maga hogy egy 10 forintos zacsit vesz inkább vagy fizet 50ezret?!
Pont most akartam feltenni ezt a kérdést! :D:D:D:D
Mert elegem van abból, hogy minden egyes séta alkalmával kutyaszarba lépek (sokszor közvetlenül a járda mellett), pedig én felszedem a kutyám után (kivéve, ha a réten szaladgál, mert ott nincs egy darab kuka sem, ahova dobhatnám, hurcolni meg nem fogom a zsebemben :D).
Egyébként mindenhonnan felszedem, egy-két gazdi meg csak néz, és röhög rajtam, meg megjegyzéseket tesz, hogy milyen gáz vagyok, felszedem a kutyaszart az UTCÁN! Ez a lehető legbosszantóbb, és szívem szerint a képükbe vágnám azt a kutyaszaros zacskót, vagy odaadnám a gyereküknek, hogy játszon vele... Ha ennyire nem érdekli őket ez a dolog, biztos azt sem bánják, ha a gyerek felszed egy kutyagumit! :D (annak a válaszolónak meg csak gratulálni tudok, aki írta, hogy nekem kiskutyám van nem szedem fel... Otthon sem szedted fel utána, amíg nem volt szobatiszta?????)
azért nem szem el: mert: egy alig szokott séta közben kakálni inkább szaglászik ( mert vdász kutya)
-kettő olyan helyre kakil ahova nem fogok bemászni
-három nállunk kb.4 utcánként van egy kuka
és nem fogok kutya szaros zacskóval végig sétálni a városon!!
Nálunk is ez a helyzet kuka téren, mégis felszedem :D
Igényes embereknél ez alap, másoknál nem :D Ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!