Mire való a Gréti Mix?
Köszönöm a válaszokat. Hát azt hiszem, nem lesz a legegyszerűbb eset. Két rossz orvos után úgy döntöttem, keresek egy harmadikat és csinálunk egy teljes körű kivizsgálást. Sajnos ugyanis az adag felemelése sem jött be, ugyanis ha többet adok neki, mint amennyit kéne, akkor is megy a hasa. :S
De legyen tanulság is az eset mindenkinek. Ő egy egyszeri, szeretetből lehozott alomban született kutya. Pedig törzskönyves, csak a párosítás nem hozzáértéssel lett kiválasztva. Ráadásul a kutyám anyja allergiás bizonyos tápanyagokra, így az sem kizárt, hogy a hajlam öröklött. A kedves "tenyésztő" persze mindezt csak azután közölte, hogy már elhoztam a kicsit... Pedig törzskönyv is lehetett volna, de hát nem ez teszi a tenyésztőt tenyésztővé. Íme a klasszikus példa a kutyám és én, hogy az egyszeri, hozzáértés nélküli almokból mi van. Pedig jól voltak tartva, nem kutyagyár. Nem is volt annyira olcsó a kutyám, bár a tenyésztői árhoz képest így is a fele... Csak amennyit azóta fölöslegesen föletettem vele és amennyit még az orvosra, kivizsgálásokra, kezelésre rá fogok költeni, bőven túl leszek azon, mintha árában vettem volna jó helyről kutyát. :( Nem azt akarom mondani, hogy ezzel a kutyámat kevésbé szeretem, sőt mindent meg fogok érte tenni, mint ahogy eddig is megtettem és nem fogom kidobni emiatt, mert ettől még nagyon szeretem őt. Csak tanulság volt, hogy a jövőben, ha fajtatiszta kutyát veszek majd, nem fogom sajnálni a 6 számjegyű összeget, mert nagyobb esélyjel egészséges kutyát kapok majd és ha probléma is lesz, kapok garanciát érte. Míg ez a "tenyésztő", aki valójában szaporító, nem hogy nem ad garanciát, hanem még kikérte magának felháborodva, hogy ez az egész nem az ő hibája. Hát nem is tudom, azért azt gondolom, allergiás kutyát nem lenne illendő szaporítani. És illendő lett volna ezt a vásárlás előtt közölni. De ez egy szaporító, mit is várok én... (
Na mindegy.
A válaszokat köszönöm, jövő héten pedig útba veszünk egy jó rendelőt és végére járunk ennek az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!