Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lyme kór elleni oltás meddig hat?

Lyme kór elleni oltás meddig hat?

Figyelt kérdés

Tegnap kinyílt kicsit a szemem, mikor mondták h megint kell adni a kutyának 2 lyme kór elleni oltást.

vagy egyet már nem tudom.

a lényeg, h télen kapott, most lesz 8 hónapos. 7200 egy ilyen oltás.

Mondom neki, hogy miért kell, mikor télen kapott?

Hát mert: MIVEL TAVASSZAL KEZDŐDIK a kullancsszezon, ezért szokták ilyenkor ismételni.

Kérdem én: AKKOR MI A *****ÉRT ADTÁK BE NEKI TÉLEN??meg fizettették ki velünk azt a 14400 Ft-ot??? Az már erre az évre nem is vonatkozik?

gondoltam akkor az egy évig tuti védelmet ad:O

áááá sok pénzéhes orvos komolyan. a kutyámat is csak szenvedtette?:S

2010. ápr. 2. 10:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lyme-kór: 1 oltás, 3 hét eltelik, 1 oltás. Ez az alapimmunizálás. Ezután évente kell beadatni neki egyet.

A kombinált oltáshoz tudni kéne, hogy mikor kapta az utolsót, illetve hogy eddig mennyit kapott. Ha az oltási könyvéből beírod a matricákat, abból én tudom, mi milyen oltás, és segítek.

2010. ápr. 2. 16:34
 12/12 A kérdező kommentje:

rendben, holnap beírogatom:) köszi.

jövő héten viszem az új dokihoz is, kíváncsi leszek ő mit fog mondani.

2010. ápr. 2. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!