Nehéz döntés, mi legyen?
Hú, ez nem könnyű döntés. Átérzem a helyzeted, én is pont így érzek: minden vágyam egy német juhász (már régóta a kedvenc fajtám), de közben meg utálnám magam, ha vennék egy fajtatiszta kutyát, akinek így is-úgyis jó élete lesz majd, amikor a menhelyen olyan sok keverék várja a megmentőjét, a szerető gazdit..
Kérdezd meg a szüleidet, hátha lehetne két kutyusotok is, egy német juhász, meg egy keverék.
Ha nem engedik, akkor én a helyedben a menhelyi kutyát választanám- ki tudja, lehet, hogy még a menhelyen is találsz egy német juhász keverék kutyust, vagy netán egy fajtatisztát is. (Ha a helyi menhelyen nincs is, akkor tájékozódj más menhelyeknél is, hátha van egy befogadásra váró, német juhász típusú kutyájuk.)
De ha csak egy "általános keverék"-et is találtok, ne bánkódj, őt is imádni fogjátok majd, és ő is titeket.
(Nekem is menhelyi keverékem van, münsterlandi vizsla :D )
menhelyi német juhász, vagy keveréke.
Én személy szerint a keverékét választanám, mert a nj felhozatal még törzskönyvesek közt is pocsék, nem hogy a szaporítottak között...:(
Aki linkelte a kutyusokat: nem akarok görény lenni, de annak, aki ennyire vár egy kutyusra, nem ajánlanék ennyire öregecske állatokat. Az egyik 10 éves, a másik 7, német juhásznál (és a kép alapján) egyik sincs a legszebb korban.
Fiatal, német jucihoz hasonló kutyát ajánlanék, lehetőleg 6 ás 12 hónap között. Így rengeteg időt lehettek együtt.
Hát akkor itt vannak "legszebb korban" lévők is
vagy ő, már nagyon régóta gazdikereső :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!