Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megharapott két napja egy...

Megharapott két napja egy kutya. Begyulladt és éget a terület? Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Két napja elmentem ismerőshöz és ott megtámadott a kutya. Nagy sárga labrador típusú kutya. A vádlimba mart és rángatott. Én erőteljesen fejberúgtam a szabad lábammal földre került és még ott is belerúgtam párszor jó erőssen. Szerencse hogy erős bakancs volt rajtam. Kijött a gazdája és akkor megnyugodott a dög!!

Aztán hazamentem és raktam rá ragtapaszt többet mert akkora területen harapott meg. Ma reggel arra keltem hogy éget és húzódik a seb. Be van gyulladva, lilulva és vöröses csík van fölötte, a sebből genny ürül. Vettem be fájdalomcsillapítót meg gyulladáscsökkentőt de ugyan úgy fáj meg nem javul a gyulladás. Ilyen esetben mi a kezelése ennek mert zavaró ez a gyulladtság.

A másik kérdés meg hogy az ismerős nem akarja elaltatni azt a dög kutyát. Milyen szervhez kell fordulnom hogy el legyen altatva a kutya?

2016. márc. 5. 14:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%
Emberek, ne már! :D Ez egy full kamu kérdés, és ti kiakadtok rajta? :D Beszarok a sok kommentelőn. :D Senki sem ilyen hülye, h gennyezik a lába, azt bevesz gyulladás csökkentőt! xD Ti meg jól ráharaptatok az ostobaságra, ilyen jót se mulattam még amiket ti itt összehordok erre a fszságra. :D
2016. márc. 5. 23:36
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Aggasztó a dolog.Elég régóta nem válaszolt.Szerintem már Vérfarkas lett belőle.
2016. márc. 5. 23:56
 23/25 anonim ***** válasza:
Azért nem kell elaltatni a kutyát, mert megharapott. Egy te mentél be a területére. Kettő kérd el az oltási könyvet, hogy állapíts meg, hogy be volt e oltva előző évben. Három menj be orvosnak megmutatni a sebet.
2016. máj. 5. 20:34
 24/25 anonim válasza:
0%

Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ

Főoldal Új kérdés Egy véletlen kérdés Facebook

ambrus martin

Üzeneteid

Kérdéseid

Saját kérdéseid

Megválaszoltjaid

Figyelt kérdések

Figyelt kulcsszavak

Beállítások

Kilépés

Főoldal

Állatok

Állatvédelem

Halak, akvarisztika

Haszonállatok

Hüllők

Kisemlősök

Kutyák

Lovak

Macskák

Madarak

Rovarok, ízeltlábúak

Vadállatok

Egyéb kérdések

Új kérdés

Kategória toplista

Állat Állatorvos Amstaff Betegség Fajta Harapás Háziállat Ivartalanítás Junior Keverék Kiskutya Kölyök Kölyökkutya Kutya Németjuhász Név Nevelés Örökbefogadás Póráz Pro Plan Retriever Séta Sétáltatás Szőr Tacskó Tanítás Táp Tenyésztő Terrier Yorki

Kategória: Állatok » Kutyák

A kérdés

Megharapott két napja egy kutya. Begyulladt és éget a terület? Ilyenkor mi a teendő?

Két napja elmentem ismerőshöz és ott megtámadott a kutya. Nagy sárga labrador típusú kutya. A vádlimba mart és rángatott. Én erőteljesen fejberúgtam a szabad lábammal földre került és még ott is belerúgtam párszor jó erőssen. Szerencse hogy erős bakancs volt rajtam. Kijött a gazdája és akkor megnyugodott a dög!!

Aztán hazamentem és raktam rá ragtapaszt többet mert akkora területen harapott meg. Ma reggel arra keltem hogy éget és húzódik a seb. Be van gyulladva, lilulva és vöröses csík van fölötte, a sebből genny ürül. Vettem be fájdalomcsillapítót meg gyulladáscsökkentőt de ugyan úgy fáj meg nem javul a gyulladás. Ilyen esetben mi a kezelése ennek mert zavaró ez a gyulladtság.

A másik kérdés meg hogy az ismerős nem akarja elaltatni azt a dög kutyát. Milyen szervhez kell fordulnom hogy el legyen altatva a kutya?

03-05 14:35

A kérdésre eddig érkezett válaszokat itt tekintheted meg!

Ide írhatod a válaszod:

Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!

Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

A részletes felhasználói szabályzatot itt találod

Banner

2016. jún. 18. 10:33
 25/25 anonim válasza:
Miért kellett megrudnod más kutyáját te zakkant ember.Meny el orvoshoz . A te hibád nem a kutyáé. (Bocsánat) De egy hülye,bolond..stb. ember miatt miért kéne elaltatni a kutyát.Szégyeld magad h ilyen buta ember vagy.
2016. szept. 16. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!