Milyen formában adjak kalciumot a kutyámnak?
Mi mind két kutyánknak adtuk ill. adjuk a picinek!!
Ajánlatos 1 éves koráig,mondjuk nekünk a fajta jellemző betegségei miatt kell!
Mi a VETMED CAL-D-PHOS nevű kálcium tabit adjuk neki.
Napi kettőt eszik 4 hónapos, de változik az adag ahogy nő!!!60 darabost 2100 ft-ért vettünk,de biztos változó!
Kérdezz meg egy dokit!!!!
Remélem segítettem! Üdv!!:)
Ez van rá írva: A CAl-D-PHOS rendszeres adagolásásval a kálcium és a foszfor szükséglet 70%-a biztosított.
Kutyák, macskák és majmok normális csont-és fogfejlődéséhez szükséges vitamint és ásványi anyagokat tartalmaz.
4 hónapos Francia Bulldog. Lehet akkor megkérdezem a dokit ha majd viszem oltásra, addig nem kísérletezek :)
Köszönöm a válaszokat!
Minek a franciának a Ca? Úgy őszintén!! A mi francink fogváltása már lezajlott,nem kapott plusz Ca-ot,ProPlant eszik,amellé nem kell semmi.
A Tiéd mit eszik? Egyébként általában a leggyengébb táp mellé se kell plusz Ca,azzal csak árthatsz neki!
Néhányan akkora baromságokat írtok!!!
Az doki mondta, hogy egyes kutya fajtáknak igen is kell + kalcium, de csinálj amit akarsz!
Nekünk labink van és ez a fajta hajlamos a csontritkulásra és igen is kell neki az első évben míg fejlődik a csontozata!!Nem én találtam ki, doki mondta!!
Ti tudjátok, nekem mindegy..............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!