Mi legyen a neve a kiskutyusomnak?
Figyelt kérdés
[fiú, fehér spicc]2010. ápr. 1. 17:57
41/47 anonim válasza:
Jézus Mária! Nerm, ne ez legyen a neve az ebnek, csak elszörnyedtem a hangvételtől. Mondhatnám: Jesszus, hova keveredtem?
42/47 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Bocsíí,de te minek jöttél??:O /amúgy írhattok lány neveket is,mert még nem tudjuk,hogy fiú is született-e:)
2010. ápr. 12. 13:08
43/47 anonim válasza:
Én vagyok a http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__750263-hogyan..
Hópihe nevem javaslom, bár kicsit lányos, nem?
Hógolyó ? :D Jobb most hirtelen nem jut eszembe kora reggel.
Majd még írok később, ha el nem felejtem.
44/47 A kérdező kommentje:
Utólsónak köszíí:)
2010. ápr. 16. 10:08
45/47 A kérdező kommentje:
Tegnap meglátogattuk a kiskutyákat és nagyon cukik voltak:) Mivel még csak nézni szabadott inkább a nagyokkal "játszottam":D Csak fiú kutya van:) És van 1nagyobb és 2kisebb...szerintetek a nagyobbat válasszam? úgy szokott lenni,hogy az a legegészségesebb:) Írjatok PLS. amúgy szerintetek a Maszat jó név vagy túl elcsépelt??:D
2010. ápr. 17. 13:41
46/47 anonim válasza:
h*lye leány.:D
Hány éves vagy? felfogod amit osztunk ba*d meg?:D
Vagy ennyire nyom*rék vagy?:D
Tudsz egyáltalán valamit a kutyákról?
Nézz már magadba...kevered a szart jobbra balra akkora egy szánalmas csitri lehetsz! ;) Ha az anyád lennék már rég felakasztottam volna magam, hogy ilyen h*lye lányom van... ;)
47/47 A kérdező kommentje:
Fogd be és húzz el!!!Mi a bajod?? asszem semmi rosszat nem mondtam neked-____-*/* Jaa tudom,csak féltékeny vagy...Na kuss és tűnés :D
2010. ápr. 19. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!