Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi legyen a neve a kiskutyusom...

Mi legyen a neve a kiskutyusomnak?

Figyelt kérdés
[fiú, fehér spicc]
2010. ápr. 1. 17:57
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
68%

Kezdjük el itt is! xD

Am szerintem legyen Raffi vagy Dylan.

2010. ápr. 1. 19:36
 12/47 anonim ***** válasza:
92%
A kutya nem holmi divatcikk,hanem egy érző lény.Nevet sem divatból kell adni,hanem amit a szíved diktál.Egyik barátom teljesen fekete kutyáját Hópihének hívja,azért mert szerinte az senkinek nem jutna eszébe,és legalább olyan mókás mint ő maga.Lehet persze véletlen is a név mint a miénknek akit lányom Plüsinek hív,mert szerinte olyan mint a játékmacija.Biztos vagyok benne ha akarod megtalálod,s utána következik hogy a kutya hallgat-e rá.
2010. ápr. 1. 20:06
 13/47 anonim ***** válasza:
91%
Raffaelo :) Bár egy kicsit hosszú, de akkor becézd.
2010. ápr. 1. 20:06
 14/47 anonim válasza:
91%
Zsömi? :D
2010. ápr. 1. 20:09
 15/47 anonim ***** válasza:
82%
Hmmm... ez az AM nem is volt olyan rossz ötlet. Könnyen megjegyzi a "gazdája", csak a végén szegény kutya mindig a nyomában lesz és nem vágja majd a "gazdi", hogy miért...
2010. ápr. 1. 20:10
 16/47 A kérdező kommentje:
Nem lehet másnak is ugyanolyan kutyája??? amúgy nem emlékszem,hogy feltettem volna már ezt a kérdést...és amúgy nekem nem német hanem finn vagy japán spiccem lesz...de inkább finn:)
2010. ápr. 2. 08:59
 17/47 anonim ***** válasza:
64%
ha tényleg nem te tetted volna fel a kérdést, akkor lehetett volna annyi eszed, hogy elolvasod azokat, amiket már feltettek.és neked is mondom, rengeteg fantáziád lehet, hogy nem tudsz a SAJÁT kutyádnak SAJÁT fejből nevet adni. -.-
2010. ápr. 2. 09:34
 18/47 A kérdező kommentje:
Amúgy megnéztem a többi kérdést és ott lány kutyák voltak csak nem adok fiúnak lány nevet amúgy meg kitaláltam 1párat már,de az is érdekel,hogy ti mit ajánlotok és maximum innen választok ha egyik sem tetszik ami eszembe jut:)
2010. ápr. 2. 10:37
 19/47 anonim ***** válasza:
Romeo, Nemo, Brutus, Niko, Bruno, Dexter, Diego, Don, Titus, Tony, Rick, Pedro, Sean, Rambo, Sony, Egon, Mikey, Wiskey, Forest,
2010. ápr. 3. 13:01
 20/47 anonim válasza:

Szerintem ezek nagyon jó nevek , remélem valamelyik megtetszik:

Majrés, Marcang, Madzag, Maszat, Mázli, Mörfi, Müzli, Nokedli, Nudli, Paca, Pajtás, Pocak, Poci, Prézli, Nike, Buksi :D

2010. ápr. 3. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!