Amstaff mellé magyar vizsla?
Figyelt kérdés
van egy amstaffom, 9 hónapos, szeretnék mellé egy kutyát, de lehetőleg nem túl domináns fajtát, a vizsla szerintetek jó lenne?2010. ápr. 1. 16:56
11/12 anonim válasza:
nekem amstaff - yorkival van összerakva! de a yorki 5 honappal idősebb tőle! igy ő a falkavezér! megy a kicsi után mint a birka:D:D mindentől óvja! viszont nem mernék mégegy kutyát behozni már a házba mert rájött a staffi hogy van ereje! de a te esetedben azért odafigyelést igényel eleinte a kutyusok együtt léte! ha jol van szocializálva és hallgat rád! rend lesz és nem fogja bántani!
12/12 anonim válasza:
Nagyon szép kutyus!
Nekem is staffim van, most 2 éves. " hét múlva hozok mellé egy malinois-t. Nem hiszem hogy gond lesz velük.
Szerintem nálatok se lesz gond, a kutyám legjobb haverja egy vizsla, tök jókat szoktak együtt szaladgálni.
Szerintem a vizsla-stafford jó kombináció, mert mind a 2 fajta elég pörgős.
Sok sikert a két kutyushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!